Installatie


Oplossingen berekenen

We hangen niet zomaar een aantal luidsprekers op. Onze oplossingen hebben zich al in zeer veel projecten bewezen. Alle projecten worden van te voren door ons berekend via speciale dekkings-software. Hiermee plaatsen we de luidsprekers virtueel in de ruimte en kijken wat het afstraalgedrag is met de bijbehorende geluidsdruk en frequentiebereik.

Monitor My System
Uw geluidssysteem wordt met zorg in bedrijf gesteld na installatie. Bovendien hebben wij zelf een controlesysteem ontwikkeld, waarmee wij op afstand mee kunnen kijken met uw installatie. Via Monitor My System krijgen wij direct een melding wanneer er door het systeem onzekere factoren worden aangetroffen. Wij anticiperen hier dan ook direct op en kunnen u op deze wijze optimale service verlenen.

prodjex-218


Samenwerken met uw IT-afdeling

Wij werken met alle plezier samen met uw IT-afdeling, Technische Dienst en interne of externe elektrotechnische installateur. Hierin stellen wij ons zeer flexibel op en kunt u met ons op elk mogelijke manier samenwerken

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

    Door deze site te gebruiken gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.