Over ons

Wij zijn specialisten in het aanleggen van geluidsinstallaties in het bedrijfsleven en de industrie. Van hoogwaardige muziekinstallaties voor positieve arbeidsvitaminen op de werkvloer tot complexe multi-zone omroepinstallaties voor berichtgeving en ontruiming. Daarnaast weten wij messcherpe projecties te realiseren dankzij professionele beamer installaties of montage van professionele displays. Deze oplossingen zijn te gebruiken binnen uw vergaderruimte, boardroom, kantine of bedrijfsrestaurant.

Beide oplossingen kunnen wij tijdelijk faciliteren of permanent installeren.

Over Prodjex Audiovisueel
Prodjex Audiovisueel van eigenaren Daniël Bossers en Ingo Schachtschabel is ruim 4 jaar actief in de audiovisuele branche. Geïnspireerd door de vele industrie in West-Brabant besloten ze zich toe te leggen op het aanleggen van muziek- en omroepinstallaties in grote hallen, zoals werkplaatsen, distributiecentra en fabrieken

Wij zeggen dan ook graag, Prodjex Sounds as the right choice!

Prodjex Audioinstallaties

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.