POST NL ‘s-Hertogenbosch

 In Verkoop

Post NL ‘s-Hertogenbosch kan weer genieten van heerlijke muziek in het sorteercentrum. Het oude systeem was gedateerd en functioneerde niet meer naar behoren. Aan de AV Professionals van Prodjex de taak om dit systeem te updaten naar een 2021 versie. Zo installeerde wij een Internetradio voor kraakheldere muziek en doormiddel van een nieuw paging station is het gemakkelijk om boodschappen om te roepen over het systeem. Uiteraard kunnen de versterkers niet achterblijven dus ook die zijn vernieuwd. In totaal zijn er vijf versterkers uitgegaan en daarvoor is er maar één terug gekomen. Dat noemen ze pas Green audio!
www.postnl.nl

Bij Postnl kunnen ze weer jaren genieten van heerlijke muziek. Ook opzoek naar een nieuw audio systeem of een upgrade? Wij maken altijd vrijblijvend een offerte op maat!

Recent Posts
Berry World MadeGreenz & Grainz Made

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.