Prodjex Brand

Prodjex heeft een mooie lijn met eigen producten voor de evenementen branche. Zo hebben wij een Prodjex PAR, Prodjex HEX PAR, Prodjex HEX BAR 6 & Prodjex HEX BAR 12. Tevens draaien deze armaturen ook mee in de verhuur bij Prodjex. U kunt dus altijd vrijblijvend een demo krijgen van de producten of een klus draaien met de diverse armaturen.

Neem hier onder een kijkje naar de producten en de no nonsense verkoop prijzen!

Prodjex HEX PAR
Compact maar erg veelzijdig. De led par is voorzien van een metalen behuizing. Powercon in/uit en past in een truss. Ideaal dus als spooklight maar ook bijzonder mooi als led par voor tegenlicht. De lamp heeft Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber & UV leds.

Prijs: € 115,00 Excl. Btw.

prodjex-hex-par

Prodjex HEX BAR 6

De HEX BAR 6 heeft de zelfde leds aanboort als de par variant. De lamp heeft dus zowel Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber & UV Leds. Tevens is de bar voorzien van powercon in/uit en is hij per pixel aan stuurbaar.

Prijs: € 135,00 Excl. Btw.

hex-strip-6

Prodjex HEX BAR 12

De HEX BAR 12 is voorzien van Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber & UV Leds. Tevens is hij voorzien van powercon in/uit. Uiteraard ook per pixel aan stuurbaar.

Prijs: € 165,00 Excl. Btw.

hex-strip-6

Prodjex WW 44x10W

De Wall Washer 44x10W is voorzien van 44 high power leds. Met de kleuren Rood, Groen, Blauw & Wit kunt u alle kleuren maken van het spectrum. Tevens is de lamp voorzien van een losse bodemplaat die met twistlocks vast gezet kan worden. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om fastclamps met brackets te bevestigen aan de lamp zodat ze ook opgehangen kunnen worden in een truss constructie. Tevens is de lamp ook IP65

Prijs: € 565,00 Excl. Btw.

Prodjex Wall Wash 44x10W

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.