silent-disco-bingo-prodjex

Silent Disco Koptelefoons Huren

Bent u op zoek naar een leverancier voor draadloze Silent Disco koptelefoons dan bent u aan het juiste adres! Prodjex verhuurt Silent disco koptelefoons aan zakelijke en particuliere klanten. Hoe meer koptelefoons je tegelijk huurt hoe meer korting er wordt verrekend.

Koptelefoons:

Onze koptelefoons zijn draadloos en kunnen aangestuurd worden met een zender waar een audio signaal in gaat. Op de koptelefoon kun je schakelen tussen drie verschillende audio bronnen, hiervoor heb je wel verschillende zenders nodig. Ieder kanaal heeft een eigen zender. De koptelefoons hebben ook LED verlichting ingebouwd standaard staan deze op een vaste kleur. Maar door een speciaal keyboard te koppelen aan de zender kan je je eigen lichtshow maken. Aan de zijkant zit een volumeknop waarmee ieder zijn/haar eigen volume kan bepalen.

Gebruik Silent disco koptelefoons:

Onze Silent disco koptelefoons zijn makkelijk om aan te sluiten en dus ook ideaal voor verjaardag feestjes thuis. Zonder geluidsoverlast voor de buren kun je toch los gaan op de jouw uitgekozen muziek of de dj die muziek draait over de koptelefoons! Hebben jou gasten een diverse muziek smaak?  Dan huur je toch meerdere zenders? Door het gebruik van meerdere zenders zijn er verschillende soorten muziek te horen voor je gasten. Daarmee kiest ieder zijn eigen genre en beleef je de meest hilarische momenten als er toevallig net iemand mee zingt met een nummer.

Voorbeeld met meerdere zenders:

 1. Kanaal Nederlandstalig
 2. Kanaal Dance
 3. Kanaal Golden oldies

Prijzen:

Koptelefoons zijn te huur vanaf €3,50 per stuk.
Omdat wij met staffels en kortingen werken maken we voor iedereen een offerte op maat. Hoe meer koptelefoons en dagen je huurt hoe meer korting!

Prijs per zender = €15,00 per stuk.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Reservering Formulier:

Door ons reserveringformulier in te vullen maakt u een reservering maar dit betekend niet dat het gelijk een bevestiging is.

  Uw telefoonnummer (vereist)

  Koptelefoons:

  Aantal zenders

  Door deze site te gebruiken gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.