Verkoop & Advies


Verkoop
Naast luidsprekers, versterkers, microfoons en bediening kunt u bij ons ook terecht voor de losse verkoop van LED-verlichting, beamers, displays, projectieschermen, statieven en alles rondom audiovisuele oplossingen. Wij hebben direct contact met de grootste importeurs van Nederland en kunnen u altijd verder helpen. Daagt u ons uit?

Advies
Het is eigenlijk belachelijk om dit nog te moeten noemen, maar we zien bij collega’s regelmatig anders voorkomen. Ons aanbod is altijd een doordacht plan. Gebaseerd op de antwoorden die wij hebben gekregen door u te confronteren met de juiste vragen. Pas dan kunnen wij besluiten welke producten nodig zijn om tot de gewenste oplossing te komen.

Verkoop & advies
Audio advies

Wij passen ons aan…
We begrijpen dat u wellicht al de nodige kennis van audiovisuele faciliteiten in uw organisatie heeft. Daarom passen wij ons aan… Natuurlijk kunnen wij installeren. Heel goed zelfs! Maar mocht u alleen van ons advies en onze expertise gebruik willen maken en over willen gaan tot aanschaf van audiovisuele producten, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Indien gewenst komen wij de aangekochte materialen na installatie in bedrijf stellen.

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken voor analytische doeleinden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.