MASK6

150.00 Incl. 21% BTW.

Artikelnummer: 202013 Categorie:

Beschrijving

MASK6

De Biamp MASK6 is de ideale buitenspeaker voor lekkere volle muziek op het terras, onder de veranda of in de tuin. Dankzij zijn stijlvolle vormgeving is deze speaker ook geweldig om te zien. Deze buitenspeaker is verkrijgbaar in zowel zwart als witte kleurstelling. De MASK6 wordt via speaker kabel aangesloten worden op een versterker. Vanaf de speaker kan er doorgelust worden naar de volgende speaker.
 
Lekkere, volle muziek
Ben je op zoek naar een lekkere, volle geluidsweergave buiten? Dan heb je de juiste keus gevonden. De MASK6 zorgt voor een heerlijke volle bass, duidelijk mid en helder hoog. De speaker is dusdanig ontwikkeld dat vocalen en melodielijnen perfect hoorbaar zijn en de muziek heel snel wordt herkend. Dankzij de aanwezigheid van een flinke baspoort wordt er een lekker portie sub aan toegevoegd en dat zorgt voor een mooie HiFi weergave..
Minder bass of minder geluidsoverlast veroorzaken? Dan verwijzen we je graag naar de MASK4..
Geschikt voor buiten
 
Wist je dat de MASK4 bij menig strandtent te vinden is? Kijk maar eens goed als je langs de kust te vinden bent. Dit komt omdat deze buitenspeaker is gemaakt voor buitengebruik. De sterke grille is bestand tegen wind, regen en vorst, maar ook bijvoorbeeld tegen zout en strandzand.
Horizontale en verticale montage
 
De MASK6 kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Dankzij de handige beugel is dit gebeurt in een handomdraai. Je klikt de hendel open en je draait de speaker in de juiste richting. Door de hendel weer dicht te klemmen zit de speaker vast en komt deze niet meer van zijn plek. Deze blijft dus jaren op dezelfde wijze gepositioneerd zitten.
Complete sets?
 
Waarmee moet ik de MASK6 nu combineren? Speciaal voor jou hebben wij een aantal geluidsinstallaties voor buiten samengesteld waar ook de MASK6 in zit. We hebben de perfecte versterker erbij gezocht, zodat je zeker weet dat de speakers zorgen voor een perfect geluid.
Hieronder vind je de complete sets:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MASK6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *