Rock

152.00 Incl. 21% BTW.

Artikelnummer: 202015 Categorie:

Beschrijving

Rock

De Rock speaker is onze favoriete luidspreker voor buiten. Want wat een geluid komt hier vanaf zeg! Dat geloof je gewoon niet. Ik weet nog goed dat wij de Rock speaker voor het eerst hoorde. Het was met een test waarin we allerlei andere speakers aan het vergelijken waren. Toen kwam er een blinde test. Iedereen koos blindelings voor de allerbeste speaker die er tussen stond. En het bleek de Rock te zijn.
Iedereen was verbaasd! Wij ook en dat is dan ook de reden dat we je de deze luidspreker voor buiten met alle plezier willen aanbieden.
Onopvallende speaker voor in de tuin
 
Het ontwerp van de Rock is duidelijk vormgegeven. Het is de ideale, onopvallende speaker voor in de tuin natuurlijk. Ideaal voor horecagelegenheden, bedrijfstuinen, terrassen, hoteltuinen, maar natuurlijk bij de particulier in de tuin. Via luidsprekerkabel wordt de Rock gekoppeld aan de versterker en vanuit de ene Rock kan er doorgelust worden naar de volgende Rock. Makkelijk te installeren!
Complete Rock set
 
Het is altijd zoeken naar de juiste versterker. Daarom hebben wij het je gemakkelijk gemaakt. We hebben een groot aantal complete sets gemaakt waarbij wij de perfecte versterker hebben uitgezocht voor de luidspreker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rock” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *