GELUIDSINSTALLATIE BEDRIJFSHAL

2,825.00 Incl. 21% BTW.

Artikelnummer: 202009 Categorie:

Beschrijving

Complete geluidsinstallatie voor een bedrijfshal met een oppervlakte van 3000 vierkante meter en een hoogte van 10 meter die zorgt voor een lekker stukje muziek tijdens het werk. Er kan eenvoudig worden uitgebreid met omroepmogelijkheden, waarbij er een perfecte verstaanbaarheid is door de hele bedrijfshal.
Waarom deze bedrijfshal geluidsinstallatie?
 
De combinatie van de pendel luidsprekers met de eenvoudig te bedienen versterker en een stabiele internetradio is perfect. De pendel luidsprekers worden aan het dakspant gemonteerd en zorgen op een hoogte van 9 meter voor een perfecte spreiding van het geluid door de hal. Bij de montage houden we rekening met de aanwezigheid van bovenloopkranen en eventueel bestaande kabelleidingen.
Internetradio is de trend
 
FM radio wordt langzaamaan uitgefaseerd. DAB+ heeft als nadeel dat er altijd een antenne op het dak of buiten het gebouw geplaatst moet worden. Internetradio is stabiel wanneer het aangesloten wordt op het bedrijfsnetwerk. Bij voorkeur met een kabel. Bovendien kunnen er duizenden zenders gevonden waaronder allerlei non-stop varianten van de bekende Nederlandse radiozenders. De radio kan met een app bediend worden, indien gewenst.
Wat wordt er meegeleverd?
 
4 x Biamp P60DT 6″ pendelspeaker
1 x Biamp MA240 mengversterker
1 x Biamp PMR4000RMKIII internetradio met Spotify
152 meter speakerkabel 2 x 1,5 mm2 brandbestendig
Handleiding voor aansluiten en bediening
5 jaar garantie
Installatiewerk optioneel
Waarom Prodjex?
 
Prodjex is officieel Apart Audio installatiepartner en wij zijn getraind om geluidsinstallaties aan te leggen in bedrijfspanden. Hierbij kijken wij heel goed naar de combinatie van bestaande werkgeluiden, zoals machines, logistiek verkeer of rumoer van werknemers. Onze geluidsinstallaties stellen wij af om boven dit geluidsniveau uit te komen, zodat de muziek goed hoorbaar is en omroep goed verstaanbaar.
Deze bedrijfshal geluidsinstallatie is meerdere keren door ons geplaatst en heeft zichzelf bewezen. Wij staan ook voor de volle 100% achter deze configuratie
Met Prodjex zijn wij aangesloten als installatiepartner bij Business Audio Systems. Business Audio Systems is de grootste leverancier van Muziek op de Werkvloer in Nederland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GELUIDSINSTALLATIE BEDRIJFSHAL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *